Friday, May 6, 2016

Tehnologia superioară a dacilor:

Un nou fragment din istoria secretă:
POVESTEA CUIULUI DACIC VECHI DE PESTE 2000 DE ANI
Un alt exemplu al tehnologiei antice a dacilor, mai avansată decât tehnologia actuală:
metal care nu rugineşte, alfa-
fier pur 99,9%, cu 3 straturi moleculare perpendiculare!


___În acest articol, vă vom prezenta un nou aspect din istoria interzisă a dacilor şi din descoperirile arheologice de excepţie, ascunse publicului larg. În 1995, în Republica Moldova a fost adus un cui miraculos, un cui dacic care avea peste 2000 de ani vechime, și care, în ciuda vârstei nu ruginea absolut deloc!!!
___A fost găsit de către  fizicianul-spectroscopist Andrei Vartic, în sanctuarul dacic de la Racos (România). Cuiul dacic a fost studiat de către specialişti din domeniul metalurgiei din oraşele Bălţi, Leningrad şi Moscova. S-a realizat şi o spectogramă. Conform analizelor, cuiul era constituit din alfa-fier pur în proporţie de 99,9 %!
___Cuiul a fost supus analizelor la Institutul de Metalurgie de la Bălți (R.Moldova) unde, razele X arătau că  acel cui datează de peste 2000 de ani ! Acel cui Dacic care nu vrea să ruginească, avea în componența lui nici mai mult, nici mai puțin decât alfa-fier pur de 99,97%; nici urmă de impurități, adică de compuși ai carbonului ce rămân de la prelucrare. O “minune antică”, despre care savanții au tras concluzia că se poate obține numai în condiții cu totul speciale de laborator sau în Cosmos!

___Până la ora actuală sunt cunoscute în lume numai două exemple de astfel de fier antic: stîlpul de fier de la Delhi și un disc din Mongolia, datat din secolul IX, cercetat atât în laboratoarele de la NASA cât și la Universitatea Harvard. Specialiștii spun că procesul modelării unui obiect din fier pur este mult mai complicat chiar decât obținerea lui, dată fiind posibilitatea introducerii în el a unor impurități. Discul din Mongolia putea fi modelat doar în cosmos, susțin specialiștii de la NASA, iar cercetătorii de la Chișinău aveau aceeași părere despre Cuiul Dacic.

___Cuiul a fost analizat și la Leningrad, la Institutul Metalurgic. La Leningrad, cercetătorii au mai descoperit o minune, despre care vă voi vorbi mai târziu. Analizele au fost repetate la Moscova. Și de astă dată, rezultatul a fost același: Cuiul Dacic care nu vroia să ruginească de peste 2000 de ani, era  format din alfa-fier pur în proporție de 99,97% și era acoperit nu cu vopsea, ci cu 3 straturi moleculare, perpendiculare, care-l protejau impecabil, păstrându-i puritatea, aceste trei straturi fiind în :

___1. Suprafața – Magnetită “Fe3O4″
___2. Oxid de fier “FeO”                                                                                                           

___3. Alumo-silicați

___Magnetita Fe3O4 este un mineral din grupa oxizilor de fier cu proprietăți feromagnetice, fiind oxidul de fier cel mai rezistent față de acizi și baze care cristalizează în sistemul cubic. Stai şi te întrebi, în afară de daci, oare cine mai cunoştea aşa ceva în antichitate? Iar de prelucrat nici nu se punea problema, de vreme ce şi cu tehnologia actuală e imposibil la acest nivel...

___Prin cercetările efectuate de profesorul Kiosse și doctor Galina Volodin, utilizând metode de iradiere X-Ray aplicate la pelicule subțiri de semiconductori (așa numitele unghiuri mici), s-au putut observa peliculele protectoare despre care am vorbit mai sus.

___Acum țineți-vă respirația, vă rog! Profesorul  Daria Grabco a studiat la microscop microstructura deosebită a fierului dacic și a mai observat că, acest fier are două straturi de “domene”, unul central și unul de suprafață. Domenele, și aici este “ciudățenia”, sunt orientate perpendicular unul pe altul, asta însemnând că,  mai întâi s-a solidificat (în câmpul magnetic al Pământului) stratul interior, apoi, peste el s-a aplicat în stare lichidă un alt strat, care s-a solidificat și el, dar … în altă poziție față de câmpul magnetic al Pământului!!! Ei bine, toate acestea se întâmplau acum peste 2000 de ani, într-o țară pe care unii se chinuie astăzi să o arate ca fiind sălbatică, populată de țărani daci,” primitivi și limitați”. 

___Cuceriți mai târziu de romani (numai 14% din teritoriul Daciei), care au sosit cu o “mică” armată de 150.000 de legionari și cărora le-au trebuit mai mult de 6 ani să cucerească cei câțiva kilometri din Spațiul Dacic. Oare s-a întrebat cineva cum a putut rezista în fața Romei, o simplă civilizație țărănească? De ce se temeau romanii de daci?

___De ce, de la moartea lui Caesar (care dorise să pornească războiul împotriva dacilor) și până la cucerirea a numai 14% din Dacia, de către Traian, au mai trebuit să treacă 150 de ani? De ce în toți acești 150 de ani, romanii și dacii nu s-au avântat în conflicte directe?(de frică, evident..) De ce nici o armată romană nu pleca la război, fără să aibe cel puțin un doctor Dac cu ea?

___Ce or fi avut de împărțit ei dacii și romanii, că aceștia din urmă, după cucerirea unei bucăți așa de neînsemnate din teritoriul Daciei, să declare cea mai lungă sărbătoare cunoscută până în zilele noastre, o sărbătoare de nici mai mult, nici mai puțin de 123 de zile, în care poporul roman putea să mănânce și să bea gratuit pe socoteala statului … 123 de zile?

___Ce or fi sărbătorit de fapt, romanii? Astfel, se demonstrează că ei, Dacii au lăsat documente mult mai rezistente în fața măcinării timpului decât cele ale anticilor Greci sau Romani, dar în alt limbaj decât în cel scris-vorbit. Limbile sunt și ele supuse distrugerii, alfabetele la fel.

___ Dacii ne-au lăsat mostre de civilizație extraordinară, dintre care amintim doar câteva:

___– Metalurgie mai avansată decât cea din zilele noastre – cuie care nu ruginesc de 2000 de ani, calupuri de fier de 40 kg, când istoric se cunoaşte faptul că romanii nu puteau să topească în cuptoarele lor imense, bucăți mai mari de 25kg!!!

___– Modele Matematice de la Grădiștea Muscelului și desigur cele Topografice, prin așezarea oraşelor cetăți din Munții Șureanului, Cândrelului, Persanilor (Racos) într-o ordine perfect geometrică, de invidiat chiar și azi!
 

___Tăblițele descoperite în Munţii Neamţului, datate din anul 5500 î.Hr, mai vechi decât cele sumeriene cu 1000 de ani, practic primele scrieri din lume!(link)

___Perfecţiunea Anului Dacic, de 365,242197 zile, faţă de 365,242198 zile cât a fost calculat de astronomia modernă!(link)

  
___Se pare că doar unui număr foarte redus de oameni de stiință români le pasă  de strămoșii daci. Ca atare, savantul Andrei Vartic, specialist în fizică și spectroscopie, unul dintre primii oameni care s-a ocupat de cuiul dacic, în loc să găsească dorința arzătoare din partea compatrioților români, a fost  nevoit să se ducă în Rusia, spre a cerceta misterele obiectului dac.
___De ce nu s-a oferit Institutul de Metalurgie din România să facă studii, dacă nu din sentiment patriotic, măcar din interes științific? Pe Andrei Vartic l-a chemat și președintele de atunci, Ion Iliescu, pentru o întrevedere de 15 minute. Întâlnirea a durat de fapt o oră și jumătate, şi a fost urmată de promisiuni care nu au fost respectate niciodată!

___Valoarea minimă a cuiului a fost estimată atunci la 1.000.000 EURO! Savantul Andrei Vartic a decedat în 2009. Sunt semne de întrebare legate şi de moartea lui. Iar întrebarea cea mai importantă care se ridică este unde se află în prezent cuiul dacic găsit de el? Apoi se mai ridică şi alte întrebări.
 ___Există conexiuni evidente ale acestei tehnologii foarte avansate cu Lespedea de aur de la Roşia Montană, unde după prelevarea unei mostre, din rezultatele analizei de laborator a reieşit că era vorba de o rocă compozită, obţinută din amestecul a 15% praf de granit, 30% wolfram şi 55% pulbere de aur de 50 de karate, după o tehnologie imposibil de reprodus în condiţiile ştiintei actuale. ___Tot aici trebuie să ne amintim şi de Descoperirea din Bucegi(click pt download), unde este revelată o adevărată bibliotecă de informaţii universale, realizată în mod genial de o civilizaţie enigmatică, extrem de avansată atât din punct de vedere spiritual, cât şi tehnologic.

___Istoria poporului nostru Carpato-Dunărean nu a fost scrisă încă, ci s-au făcut și încă se fac eforturi pentru ascunderea ei. Însă dovezi concrete incontestabile, probe arheologice și realizări istorice ajung să iasă din ce în ce mai mult la lumină, arătând adevărul despre moştenirea noastră extraordinară şi despre înaltul nivel de spiritualitate și tehnologie a strămoșilor noștri daci…

Autori: Doctor Veaceslav Stavila, Chișinău
 Prof. Dr. Cristian Teodorescu, Iaşi
No comments:

Post a Comment