Sunday, January 18, 2015

Dacii Liberi se adună la Sfat!

CHEMARE LA OASTE A DACILOR!
DUMINICĂ, 25.01.2015, ÎN CETATEA LUI BUCUR, DACII LIBERI SE ADUNĂ LA SFAT!___Îi invităm pe toţi cei care fac parte din acest grup, şi care vor să lupte pentru Dacia străbună, la o intâlnire directă!
___Este nevoie de o întâlniri constructive şi creatoare de noi legături strânse între toţi cei care luptăm pentru aceleaşi ţeluri. Indiferent cât am vorbi pe internet, întâlnirile directe sunt cele mai importante, şi invităm pe toţi cei care simt dacic, care gândesc dacic şi care vor să şi trăiască precum Dacii Adevăraţi să vină alături de noi!

___Pentru toţi cei care sunt în străinătate, internetul rămâne soluţia, dar pentru cei care suntem aici, mai ales pentru cei care suntem în Bucureşti, avem toată responsabilitatea să facem în aşa fel încât să ne întâlnim direct. Altfel, nu vom depăşi niciodată stadiul discuţiilor sterile purtate pe internet, stadiu contraproducitv, în care au rămas din păcate marea majoritatea iniţiativelor, grupurilor, asociaţilor, etc, pe care le vedem de mai multă vreme că există fără nici un fel de urmări pozitive în realitatea concretă.
___Este profund necesar să ne întâlnim direct, în viaţa reală. Cu siguranţă doar aşa putem comunica cu adevărat, ne putem cunoaşte, ne putem câştiga reciproc încrederea, ne putem organiza şi putem să ne unim cu adevărat, să devenim o forţă.

___ŢINEM SĂ MENŢIONĂM CĂ AVEM MULTE PLANURI, STRATEGII ŞI POSIBILITĂŢI CONCRETE, IAR ACŢIUNILE NOASTRE SE DESFĂŞOARĂ CU MULT DINCOLO DE PAGINILE INTERNETULUI. Însă după cum este firesc, înainte de a dezvălui detalii, e necesar să ne cunoaştem direct.
___Intenţionăm să organizăm aceste întâlniri lunar, şi menţionăm că o parte din membrii grupurilor se întâlnesc oricum periodic.
 
========================================
LOCAŢIA: BUCUREŞTI, INTRAREA ÎN PARCUL CAROL, PIATA LIBERTĂŢII, FÂNTÂNA ZODIAC, ZIUA DE DUMINICĂ, DATA 25.01.2015, ORA 15:00.
Harta cu locaţia exactă aici.

========================================
Atitudinile de aroganţă, părerile contrare faţă de ce se postează majoritar în acest grup, încercările de a deturna în orice fel scopul întâlnirilor şi orice tulburare a bunei înţelegeri între cei care se întâlnesc nu vor fi tolerate. Iar spionii şi cârtiţele sistemului să îşi pună pofta în cui, că nu e loc de ei la întâlnirile noastre. :)

Fiecare este liber să aibe orice idee sau iniţiativă. Pentru aceste întâlniri, în principiu scopul e sa ne strângem cât mai mulţi dintre cei care rezonăm şi suntem în deplin acord cu ceea ce se postează în general pe acest grup Chemarea Străbunilor Daci şi pe site-ul Forţa Spiritului Dacic. Mulţumim pentru înţelegere.
Cei care doriţi să veniţi, vă rugăm să vă confirmaţi participarea la eveniment!
 

 
Profesor Doctor Cristian Teodorescu
 _ Essential News Network 
    Pagina Facebook Forţa Spiritului Dacic 
   Contact: esentialnewsnetwork@gmail.com
========================================

1 comment:

  1. Pe cand astfel de intalniri si in restul tarii ?

    ReplyDelete